L'Associació de Veïns de Santa Rosa torna a ser la millor colla de la Rua de Carnaval

Quinze colles amb més de 1.300 participants van desfilar el diumenge pels carrers del centre de Mollet en la tradicional Rua de Carnaval. De nou la Colla de l'Associació de Veïns de Santa Rosa, que portava per nom Asteques i Inques, va ser la guanyadora de la categoria local i es van endur els 800 euros del premi. Amb aquesta ja són vuit les edicions que obtenen el primer premi. L'AMPA de l'Escola Joan Abelló va obtenir el segon premi (400 euros) i l'AMPA de l'Escola Montseny van ser tercers (200 euros). L'Esplai Tuareg, van guanyar el premi a la millor comparsa infantil (250 euros).
Pel que fa a les colles de fora de Mollet, el Grup Endansa de Montcada i Reixac va rebre el premi a la millor comparsa (800 euros) representant Goodes aracne, The Elise Legend. El segon premia per aquesta categoria (400 euros) va ser per la Casa de Andalucía de Santa Perpètua de Mogoda, amb unes disfresses sota el nom d'Esperit Salvatge.


Aquestes van ser les 15 comparses a la rua: Planeta morat (Colla Dinamitzadora de Festes Morats), El cinema (Ampa Escola Joan Abelló), Cuba (Centro Cultural Andaluz de Mollet), Black panther (Ampa La Salle Montcada), Contes literaris (Ampa Escola Can Besora), Esperit Salvatge (Casa de Andalucía de Santa Perpètua de Mogoda), Bosc encantat (Ampa Centre d'Estudis Mollet), Fons marí (Cristian Rubio Cervera, d'Igualada), Azteca-inca (AV Santa Rosa), Goddes aracne, The Elise Legend (Grup Endansa, de Montcada i Reixac), Guerrers (Sociedad Recreativa La Unió de Masrampinyo, de Montcada i Reixac), Àngels i dimonis (Ampa Montseny), La comparsa d'en Manyó (Ball de Gitanes i Esbart Dansaire), Insectes (Associació Juvenil Esplai Tuareg), Egipcis (Elisabet Montero Quintana, de Montcada i Reixac).


Després de la tradicional rua de Carnaval es va fer el judici del Carnestoltes que va anar a càrrec de la Cia Carnamolles i del Ball de Diables. Aquest espectacle es va poder seguir a través del llenguatge de signes.

Edicions locals