El Camp 1 dels Germans Gonzalvo estrena aquesta setmana la nova gespa

L'Ajuntament de Mollet ha finalitzat les obres per canviar la gespa del camp 1 dels Germans Gonzalvo. La finalització de la instal·lació que permetrà que aquesta setmana es pugui ja entrenar al camp i que al cap de setmana es puguin jugar els primers partits oficials, ha tingut un cost aproximat d'uns 300.000 euros.


Al marge de la renovació de la gespa del camp1, que portava ja 16 anys d'ús i estava al final de la seva vida útil, l'obra ha inclòs la complementació de dos camps de gespa annexes i s'ha reaprofitat per fer un lateral de les pistes d'Atletisme. "Amb un mateix pressupost, i amb el reaprofitament de la gespa que teníem aquí hem endreçat dues instal·lacions municipals", va explicar l'alcalde de Mollet Josep Monràs.


Amb la renovació de la gespa del camp 1 es completa tota l'operació de renovació de les instal·lacions que es va endegar amb les operacions d'impermeabilització i recuperació del camp 2 i va seguir amb la construcció dels vestuaris del camp 1.

"La instal·lació crec que està ara en perfecte ús de revista, que es diu i per tant demanar que el Club CF Mollet UE continuï fent aquesta tasca de formació de joves més enllà dels èxits esportius del primer equip i que pugui fer, en definitiva, un correcte ús d'aquestes instal·lacions", va comentar l'alcalde.

Monràs va avançar que ara tocava renovar la gespa dels altres dos camps de futbol municipals el Zona Sud i Juan Bocanegra i que possiblement es començaria per aquest primer.

Per la seva banda, el president del CF Mollet UE, Jordi Candela, va mostrar-se satisfet per la finalització de les obres d'instal·lació i que el camp 1 ja es pugui tornar a utilitzar, ja que en el darrer mes i mig han hagut de fer tant els entrenaments com els partits al camp 2. "És una alegria per nosaltres poder tenir aquest camp amb una herba de molt alta qualitat. L'herba que hi havia abans estava molt desgastada i quan queien els jugadors hi havia lesions i rascades", va explicar el president.

Edicions locals