Can Rajoler estrena una mostra fotogràfica de la mà d'UNICEF sobre infants i conflictes armats

L'exposició es podrà visitar des del 12 d'abril fins al 5 de maig

Del 12 d'abril al 5 de maig el centre cultural Can Rajoler acull la mostra fotogràfica 'Quan sigui gran vull ser fotògraf', una exposició que mostra el dia a dia d'uns joves que han estat en caps de refugiats a l'Iraq i han fugit de conflictes armats i que, de la mà de l'escola internacional de fotografia Gisart han rebut formació en fotografia per poder mostrar la visió del món des del seu punt de vista.

La mostra reflecteix el somni de Murat, un nen de 8 anys d'origen sirià que ha passat mitja vida en un camp de refugiats a l'Iraq. El seu desig de ser fotògraf va inspirar Grisart a crear un projecte, de la mà d'UNICEF, per impartir tallers de fotografia a nois i noies que, com ell, han fugit de guerres i conflictes armats i que, en l'actualitat, viuen en camps de refugiats.

El projecte es va materialitzar el 2018 amb la celebració de dos tallers en dos camps de refugiats pròxims a la ciutat d'Erbil (Iraq). L'exposició recull una selecció de les fotografies preses pels participants d'aquests tallers. Les imatges representen una finestra al dia a dia d'aquests joves: la seva obra, la seva mirada i el seu missatge per al món.

Edicions locals