Tot a punt per a la II edició del concurs Endevina-la a Parets

El concurs consisteix a resoldre els jeroglífics que es troben als aparadors dels comerços

El 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es presentarà l'Endevina-la, el joc lingüístic i de dinamització del comerç de Parets, impulsat per l'Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb el suport del Servei de Comerç.

L'Endevinal-la, que enguany arriba a la segona edició, té l'objectiu de promoure l'ús de la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s'acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.

La mecànica del concurs consisteix a resoldre els jeroglífics que es troben als aparadors dels 36 comerços participants d'enguany, emplenar la butlleta de participació i diposita-la a l'urna que hi haurà a cada botiga. Entre tots els encertants es farà un sorteig i els guanyadors es donaran a conèixer el 4 de juny, en una de les classes de català.

Els premis consisteixen en entrades per als espectacles del Teatre Can Rajoler i, si ets dels que més comerços visita i més enigmes endevina, et pots endur un abonament trimestral per a les instal·lacions de poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez.

Edicions locals