300 persones assisteixen a la presentació de 'Parets per la República'

Jordi Turull tanca la llista de la formació política

Aquest divendres a la tarda s'ha presentat oficialment la candidatura 'Parets per la República Junts x Cat', una formació política que es presenta a les eleccions municipals de Parets el pròxim 26 de maig encapçalada per Neus Jordà, una paretana de 36 anys dedicada al comerç i màrqueting en una editorial jurídica.

L'acte de presentació va servir per donar a conèixer la candidatura i les persones que formen part de la llista electoral. Cal destacar que l'exconseller de Presidència i paretà Jordi Turull tanca la llista de la formació, nascuda gràcies a Junts per Catalunya. La número 2 és Txell Moliné, veïna de l'Eixample des de fa 3 anys; el número 3 l'ocupa Ramón Saurí; el 4 Joan Turull, cosí de Jordi Turull; i el número 5 Marta García, llicenciada en Història de l’Art.

En l'acte, la candidata a l'alcaldia va destacar que la formació arriba amb ganes de canviar el color de l'Ajuntament i fer de Parets un poble de referència pel que fa a la construcció de la República Catalana. Durant la seva intervenció, Neus Jordà va explicar que té "un vincle estret" amb Jordi Turull i, de fet, ha estat el mateix Jordi Turull qui, sense estar-hi present, ha tancat l'acte gràcies a la lectura d'una carta que ha escrit per mostrar el seu suport a la candidatura.

Edicions locals