Gran afluència de públic en l'acte de presentació de Ciutadans Parets

"Es imprescindible que los políticos conozcan los problemas reales de los ciudadanos"

Ciutadans Parets ha fet la presentació oficial de la seva candidatura unes hores abans de l'inici de la campanya electoral. L'equip de Manuel Losada ha presentat la totalitat de la llista en un acte a la sala d'entitats de Ca N'Oms.

Manuel Losada és gerent d'una empresa situada a Parets dedicada al sector de l'ebenisteria, té 48 anys i és pare de dues filles i un fill. En l'acte, Losada s'ha compromès a "dotar a la Policia Local de más recursos materiales, potenciando la policía de barrio y aumentando el número de plazas de agentes". Una de les altres prioritats de Ciutadans és el foment d'ajut econòmic en l'etapa educativa de 0 a 3 anys, és a dir per a les llars d'infants; la gratuïtat del bus urbà pels estudiants i millorar la connectivitat del bus amb els polígons industrials o la millora de les instal·lacions de la piscina municipal Miguel Luque.

"Presionaremos para que se construya ya el instituto público de la Sínia, no podemos permitir que nuestros hijos hagan clases en barracones prefabricados. Estamos dispuestos a que el ayuntamiento adelante el importe de la construcción", ha explicat Losada abans de dir que vol potenciar la marca Parets que, a més, ha concretat "atraerá empresas, potenciará el comercio local de proximidad e impulsará los medios de comunicación municipales".

Durant la presentació la candidatura ha apostat per ampliar el nombre de places de la residència de gent gran Pedra Serrada de Parets del Vallès, protegir a les persones amb risc d'exclusió social construint habitatge de protecció oficial i lluitant contra la violència de gènere. Ciutadans vol, a més, treballar per un Parets més accessible, més respectuós amb el medi ambient, més segur, més just i solidari i més competitiu.

Edicions locals