Els partits celebren els darrers actes de la campanya electoral a Parets

Avui i demà les formacions tanquen la campanya electoral amb diferents actes festius

El final de campanya del PSC es farà el divendres 24 de maig a les 20 h al casal Can Butjosa de Parets. L'acte comptarà amb el candidat, Francesc Juzgado, i el primer secretari del PSC del Vallès Oriental, Jonatan Martínez.

Sumem Esquerres a Parets farà el seu acte final de campanya avui dijous 23 de maig, a les 19.00 h, al parc Sot d'en Barriques de Parets. Sumem Esquerres a Parets ha preparat un berenar en què la candidata a l'alcaldia, Casandra García, juntament amb tot l'equip de Sumem Esquerres a Parets, posarà el punt final a la campanya electoral.

Ara Parets ERC tindrà instal·lada una carpa informativa amb l'oficina del candidat, un espai on poder parlar amb Jordi Seguer, a les 17 h d'avui dijous a la plaça de la Vila. L'endemà divendres el partit tornarà a tenir carpes informatives a Parets i ha organitzat un sopar per a militants, amics i apoderats.

Ciutadans Parets farà el seu acte de tancament de la campanya electoral aquest dijous 23 de maig a les 19 h a la Plaça Dr. Trueta de l'Eixample amb Manuel Losada, candidat a l'alcaldia de Parets a les eleccions Municipals de diumenge i comptaran amb una actuació musical i refrigeri pels assistents.

Jordi Turull i Carles Puigdemont seran els protagonistes del tancament de campanya de Parets per la República. La formació comptarà amb la participació de Turull en directe des de la presó de Soto del Real. L'acte tindrà lloc divendres 24 de maig a les 18 h a la sala Basart Cooperativa.

Edicions locals