Més de 300 nois i noies participaran en el 1r Torneig de Minibàsquet de la Fundación Aíto

Més de 300 nois i noies participaran en el 1r Torneig de Minibàsquet de la FundaciónAítoGarcíaReneses que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juny al Pavelló Municipal d’Esports Plana Lledó i al Centre Municipal d’Esports i Salut Ca n’Arimon, de Mollet.

El 1r Torneig de Minibàsquet de la FundaciónAítoGarcíaReneses a Mollet comptarà amb 32 equips entre ells equips referents del bàsquet català com el Joventut de Badalona, el Club Bàsquet Femení Sant Adrià de Besòs o la Unió Esportiva Mataró que competiran al costat dels jugadors del CB Mollet o el Sant Gervasi. També hi haurà una presència internacional amb un equip de Bolonya, a Itàlia, i un altre de la Bretanya, a França.

Les categories del torneig són preminibàsquet i minibàsquet, d’edats compreses entre els 8 i 11 anys, “les millors per començar a inculcar els valors de l’esport”, segons Joan Tallada, director i coordinador de la FundaciónAíto.

Els 32 equips competiran dissabte en minipartits de 40 minuts i el diumenge es disputaran les finals a Plana Lledó.

De forma paral·lela el dissabte 8 a la tarda, es portaran a terme dos clínics de formació de minibàsquet i valors: a les 19 h, amb l’entrenador Óscar de Paula, tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, i a les 20 h, amb l’entrenadora del Club Bàsquet Femení Sant Adrià, Mireia Capdevila.

L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, espera que el torneig sigui “un gran referent a Catalunya en aquestes edats, de 8 a 11 anys” i ha destacat el fet que “comenci a caminar a Mollet”.

El president del Club Bàsquet Mollet, CarlosNuez, ha agraït el “suport” de l’Ajuntament de Mollet, de la FundaciónAíto, del CBM i dels voluntaris, i ha afirmat que serà “una competició que valdrà la pena”.

Edicions locals