El CF Mollet UE fa un pas de gegant per l’ascens

Els molletans estan ja a només 90 minuts de tornar a Primera Catalana


El CF Mollet UE està a 90 minuts de tornar a Primera Catalana. El passat diumenge va fer un pas de gegant per l’ascens de categoria, en guanyar per un 0 a 1 a l’Artesa de Segre. El dissabte que ve, a casa, al GermansGonzalvo, els “rojos” hauran de confirmar el bon resultat del partit d’anada de la promoció d’ascens i fer realitat el principal objectiu d’aquesta temporada: el retorn a Primera Catalana després d’un any d’absència.

El CF Mollet UE va encarrilar molt ràpidament el partit del passat diumenge gràcies a un gol de David Negro abans de la primera part. Posteriorment van saber resistir els esforços per arribar a porteria realitzats pels lleidatans.

Recordem que els rojos van finalitzar la fase regular en 2a posició del Grup 2 de Segona Catalana amb 72 punts, emparellats amb un CE Artesa de Segre que va sumar 67 punts en 2a posició del Grup 5 de Segona Catalana. L’entrenador molletà, Jordi Gallardo, abans del partit d’anada va declarar que, “Encarem aquests dos partits amb la màxima il·lusió i conscients que ens juguem gran part de la temporada ara”. Gallardo volia que el seu equip aconseguís un bon resultat en el partit d’anada del Play-Off amb l’objectiu de poder encarar la tornada a casa amb més tranquil·litat.

Edicions locals