El Mollet HC femení puja a Primera Catalana

L’equip sènior assoleix el segon lloc a la lliga i l’ascens directe de categoria

Aquest dissabte es disputava l'últim partit de lliga de segona catalana d'Hoquei al Pavelló de Maria Reverter de Barberà del Vallès entre els equips femenins de U.E.H. Barberà i el Mollet HC. Per les molletanes era una cita important, ja que només necessitaven un punt per assegurar-se la segona plaça de la lliga i aconseguir l'ascens directe a Primera Catalana.

Per la importància del partit al pavelló de Barberà van acudir més de 100 persones del Mollet HC (tots els equips de base) per donar suport al sènior femení.

El Mollet HC va saltar a la pista conscient de la importància del partit i és per això que des del primer minut van sortir concentrades per imposar el seu joc i en fer una bona defensa, per impedir sorpreses de l'equip local.
Al cap de pocs minuts de l'inici del partit Sandra aconseguia el 0-1 que aportava tranquil·litat al joc de l'equip. Les locals van intentar pujar la seva pressió defensiva, per intentar empatar el partit, però el Mollet va saber mantenir el control del mateix i fruit d'aquesta pressió va arribar una falta directa que Sandra va transformar en el 0-2, amb aquest avantatge es finalitzava la primera part.

A la segona part les jugadores locals van pujar el seu nivell de pressió i intensitat, tractant de reduir les distàncies, però les jugadores de Nil Soler tenien clar que havien de controlar la bola el màxim de temps possible i intentar aprofitar algun atac a la contra.

I ho van aconseguir. Quan falten pocs minuts del final, en jugada de contraatac Carla feia pujar al marcador el 0-3 i amb això gairebé s'asseguraven la victòria del partit.

A la finalització del partit explosió d'alegria de l'equip i del públic per la victòria i l'ascens del sènior femení a Primera Catalana.

Edicions locals