El CF Mollet UE no renova a Jordi Gallardo i plega tot l’equip tècnic

El Club diu que és una decisió per acord mutu entre les dues parts

Sorpresa al CF Mollet UE poques hores després d'haver tornat a Primera Catalana. Aquest dilluns en Jordi Gallardo, l’entrenador que ha liderat l’equip cap a aquesta fita, va anunciar a les xarxes socials que el club havia decidit no renovar-lo. Jordi Gallardo afirma que es tracta d’una decisió unilateral “per part de la junta directiva” dirigida per Jordi Candela. “Quan em disposava a signar la meva renovació en el dia d’avui m’han comunicat el meu cessament. Lamentable i poc ètic. Poc respecte cap a la meva persona”, diu Gallardo.


El Club, per la seva banda, no coincideix en aquesta versió i afirma en un comunicat oficial que la no renovació de Gallardo ha estat de mutu acord.
“Informem que Jordi Gallardo i el club han arribat a un acord mutu per a la no renovació per la temporada que ve. Agraïm la dedicació del tècnic aquesta temporada i l'ascens aconseguit així com li desitgem èxits esportius en el seu futur”, diuen des del CF Mollet UE.


La no renovació de Gallardo ha tingut efectes col·laterals, ja que, segons informava ell mateix, el Cos Tècnic del primer equip ha presentat la dimissió al complet “de manera unànime i irrevocable” després de “la destitució injusta de l’entrenador”. Segons Gallardo aquest fet demostra “on neix el problema” i dóna les gràcies als seus companys “per tan noble gest cap a la meva persona”.

Edicions locals