El Mercat Municipal de Mollet se suma als espais que obren els lavabos a l’ús dels ciutadans

El Mercat Municipal de Mollet s’ha sumat a la llista d’establiments col·laboradors a la ciutat de la campanya Aquí, lavabo públic. Aquest espai, a partir d’ara, posa els seus lavabos a disposició de tots aquells ciutadans que els calgui utilitzar-lo.


El Mercat Municipal de Mollet, de titularitat pública, se suma als altres establiments privats que ja formen part de la campanya com són el Bar Yolanda, el Bar Rancho Kansas, el Bar Kenfir, i el Champanillo.


La campanya Aquí, lavabo públic, que neix de dues propostes aprovades al Ple de l’Ajuntament, té per objectiu facilitar que els negocis d’hostaleria puguin posar els lavabos del seu establiment, de manera gratuïta, a disposició de la ciutadania que ho pugui necessitar. La campanya està pensada especialment per aquelles persones que per motius de salut no poden esperar i els cal utilitzar un lavabo de forma urgent. L’Ajuntament també s’implica en la campanya bonificant el 5% de la taxa de la terrassa i facilitant l’adhesiu d’establiment col·laborador.


Es podrà identificar als establiments col·laboradors perquè tindran, a un lloc ben visible des del carrer, el distintiu de la campanya Aquí, lavabo públic. La campanya és oberta a noves incorporacions.

Edicions locals