El Mercat Vell acollirà del 4 al 7 de juliol el X Open Catalunya de Billar Americà de Mollet on participaran 192 esportistes

Campions del món, d’Europa, d’Espanya i de Catalunya, tant de Billar Americà com de Pool 51 i Snooker, es tornaran a citar al Mercat Vell de Mollet els 4, 5, 6 i 7 de juliol en el marc del X Open Catalunya de Billar Americà de Mollet del Vallès. Aquest Open, que té 192 inscrits, és considerat pels mateixos jugadors com el millor esdeveniment de billar americà de Catalunya i entre els tres millors d’arreu d’Espanya.

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’Àrea d’Esports, Josep Monràs, ha parlat d’aquest esdeveniment com “d’un gran preàmbul de la propera cita mundial que acollirà Mollet aquest juliol com són els World Roller Games”.

Segons Monràs “Ho relaciono perquè aquests dos esdeveniments són un clar exemple de com a Mollet seguim mantenint encesa la flama que en el seu moment ens va portar a ser Ciutat Europea de l’Esport, i activitats com la que avui presentem, fan que el nom de la nostra ciutat transcendeixi arreu, més enllà de les nostres fronteres”.

Per al president de l’Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA), Gerard Camp, “gràcies a l’esforç de tots els implicats, i al reconeixement i el suport que reben de l’Ajuntament, seguim creixent en prestigi i en nombre d’inscrits, fins a arribar, aquesta edició, als 192”.

Camp ha afegit que “Aquests darrers anys, un dels èxits ha estat fer possible que els jugadors de casa i els de nivell segona tinguin l’oportunitat de jugar contra els grans billaristes i a la vegada tenir un campionat per la seva categoria”

La borsa de premis serà de 6800 € repartits entre 20 premiats. També hi haurà 2 premis extra pel Millor Júnior i el Millor Molletà. A part dels habituals sortejos de tacs de billar i d’un cap de setmana per 2 persones.

Així mateix, es tornarà a repetir retransmissió per streaming d’una taula durant tota la competició mitjançant el canal de YouTube de la competició i es faran arribar els resultats en línia amb l’enllaç “Cuescore”, una plataforma utilitzada en els grans esdeveniments de billar.

Edicions locals