Mollet diploma del Consell d’Europa per la promoció dels valors europeus

Mollet del Vallès va ser guardonada el passat mes d’abril a Estrasburg per l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa pel seu compromís i promoció de “l’ideal europeu”. Aquests premis s’atorguen des de l’any 1955, compten amb 4 categories i són la distinció més important que poden rebre les ciutats europees. En concret, juntament amb d’altres 8 ciutats d’arreu d’Europa, Mollet ha rebut el Diploma Europeu que atorga el Consell.

Aquest dijous la primera tinent d’alcalde, Mireia Dionisio, i el regidor de Projectes Europeus i Cooperació, Raúl Broto, van rebre de mans d’un representant del Consell d’Europa el diploma.

El Consell d’Europa ha valorat positivament les diferents iniciatives que en l'àmbit internacional ha dut a terme Mollet en relació a participació en projectes europeus, agermanaments i organització d’activitats culturals amb presència europea. Recordem que Mollet està agermanada amb la ciutat italiana de Rivoli i amb l’alemanya de Ravensburg o la més recent, la francesa de Montélimar.

A la ciutat es fa promoció del Dia d’Europa, s’han rebut guardons europeus i celebren setmanes europees. La ciutat també participació com a ponents a jornades i esdeveniments europeus.

També s’ha valorat la tasca que fa l’Ajuntament de Mollet en l’àmbit de la solidaritat internacional així com la seva presència a les xarxes internacionals.

Edicions locals