Mollet reconeix la gran temporada de la futbolista Alèxia Putellas

L’Ajuntament de Mollet va dur a terme aquest dilluns un acte de reconeixement a la futbolista molletana Alèxia Putellas després d’una temporada excepcional que ha culminat amb la seva participació en el mundial de futbol femení a França i on la selecció espanyola ha fet història arribant fins a vuitens de final.
Alèxia Putellas va ser convidada a signar el llibre d’honor de la ciutat per segona vegada i posteriorment es va fer un petit acte institucional presidit per l’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs.

En l’acte eren presents diferents representants del món del futbol molletà amb especial presència de representants de les categories femenines. L’alcalde de la ciutat va mostrar, per una banda el seu agraïment amb Putellas “per portar amb orgull el nom de Mollet” i va voler remarcar que el futbol femení estava en aquests moments fent història. També va tenir un recordatori per diverses esportistes molletanes que han destacat, ara o en el passat, en diferents disciplines esportives o en el món de l’arbitratge. Putellas, per la seva banda, va dir que era “un orgull” per ella ser molletana i va agrair a la ciutat el reconeixement, però també l’esforç dels clubs locals per les seccions femenines. La futbolista es va mostrar convençuda que tot just ara han iniciat, tant com a selecció com en equips, un camí per situar-se a l’elit mundial de l’esport.

Putellas va rebre de mà de l’alcalde el regal institucional de la reproducció de la font modernista de la plaça Prat de la Riba i també, per part de la Penya Barcelonista de Mollet, una dóna d’aigua amb la samarreta blaugrana.

Fa unes setmanes l’alcalde de Mollet del Vallès ja va felicitar la futbolista molletana després de disputar la final de la Champions femenina amb el FC Barcelona. Tot i que finalment el FC Barcelona va perdre la final davant el OlympiqueLyonnais, mai cap equip de futbol femení de la lliga espanyola havia arribat a una final de la UEFA Women's ChampionsLeague

Edicions locals