L’Ajuntament de Mollet rep en un acte institucional als millors alumnes de la ciutat

Entre ells hi havia la molletana Núria Espinosa Checa, de l’Escola Sant Gervasi, l’estudiant que ha aconseguit la millor nota de Selectivitat del Vallès Oriental

El regidor d’Educació, Raúl Broto, i el regidor de Joventut, Juan Torrecilla, han rebut aquest dijous als alumnes de la ciutat amb les millors notes del seu Institut a la Selectivitat, i l’alumnat més destacat de Formació Professional i del Centre de Formació d’Adults. Enguany cal destacar la presència de la molletana Núria Espinosa Checa, de l’Escola Sant Gervasi, és l’estudiant que ha aconseguit la millor nota de Selectivitat del Vallès Oriental amb un 9.6.

La resta de l’alumnuria-espinosanat de Mollet que ha tret més bones notes a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) al seu institut són: Loredana Sandu, de l’IES Gallecs, amb un 9.4; Mireia López Burgos, de l’Institut Aiguaviva, amb un 8.8; Judit Vico Soria, amb 8.7, i Laura Valladares Rejano, de l’Institut Mollet, amb un 8.2.

Pel que fa la Formació Professional, els estudiants més destacats durant aquest curs són Jordi Valardell González, del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Vicenç Plantada; Juan Miguel López Sánchez, del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social de l’IES Gallecs i Pau Seluy de Souza, de FMCO Disseny Industrial de l’Institut Mollet.

En relació al Centre de Formació per Adults de Mollet, les alumnes que han destacat per la seva trajectòria formativa ascendent són Pilar Prunell Gamiz i Alexia Gazquez Ruiz.

En nom de l’Ajuntament i de la ciutat, el regidor d’Educació, Raúl Broto, ha els ha felicitat i els ha qualificat “d’alumnes brillants”. Broto ha fet notar que les millors notes de Selectivitat han recaigut “sobre noies” i els ha demanat que continuïn “estudiant i treballant per trencar el sostre de vidre”. El titular d’Educació ha posat de relleu la importància de la Formació Professional per trobar feina i, en el cas del Centre de Formació per Adults, ha subratllat que “seguir estudiant és un gran mèrit”.

En finalitzar l’acte, l’Ajuntament ha entregat obsequis a tot l’alumnat gràcies a la col·laboració de la cooperativa Abacus.

 

Edicions locals