S’inicia el procés per renovar la gespa del Camp de Futbol Zona Sud

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha obert el procés de licitació per instal·lar gespa artificial al Camp de Futbol de la Zona Sud, el camp on juga l’UDMolletense.

El pressupost és de 180.115 € i si el procés de licitació segueix el seu procediment normal, és previst que les obres comencin a finals de setembre.

Igual que s’ha fet en altres actuacions semblants, i es farà en les properes, aquest tipus de gespa que s’instal·larà al Camp de Futbol de la Zona Sud tindrà unes prestacions tècniques de màxima qualificació per a la pràctica esportiva, amb certificació FIFA QUALITY PRO, i amb criteris de sostenibilitat.

Al llarg d’aquest any s’ha construït al Camp de la Zona Sud una pèrgola metàl·lica sobre les grades existents al camp de futbol de la Zona Sud. L'empresa adjudicatària va ser RTNeogrupSL, la qual va dur a terme l'obra amb un cost de 85.920 euros.

Aquesta actuació municipal al camp de la Zona Sud arriba després d’una actuació similar que s’ha realitzat en els darrers mesos al Camp de Futbol dels Germans Gonzalvo. L’Ajuntament recorda que també s’han realitzat millores a la Pista Municipal d’Atletisme la Pedra Salvadora, a l’interior i a la pista exterior del Pavelló de Plana Lledó o amb la instal·lació de vorades que protegeixen la tanca del Camp Municipal de Futbol Juan Bocanegra.

Edicions locals