Manuel Losada, regidor de C's a Parets del Vallès, diputat al Parlament de Catalunya

Manuel Losada vol treballar per l'àmbit parlamentari i municipal, ja que seguirà com a regidor de C's a Parets del Vallès, a l'oposició.

Des d'aquest dimarts 23 de juliol, el regidor de C's a Parets, Manuel Losada, és diputat al Parlament de Catalunya per aquest partit. El darrer ple ordinari al Parlament celebrat dimarts es van asseure per primer cop als seus escons els nous diputats Manuel Losada (C's) i Alfons Montserrat (ERC), que substitueixen, respectivament, MaríaLuzGuilarte i Noemí Llauradó, que han renunciat a l'acta, Guilarte per dedicar-se a presidir el grup de C's a l'Ajuntament de Barcelona i Llauradó, a la Diputació de Tarragona. El parlamentari Manuel Losada, formava part de la llista del 2017, encapçalada per InésArrimadas, Losada anava al número 28 per Barcelona, ell mateix explicava "que ara serà un membre més al Parlament, una oportunitat per a Parets, ja que són pocs els diputats paretans que han tingut representació al Parlament", Losada ofereix diàleg a l'alcalde de Parets, Jordi Seguer, "donant suport en temes importants per a Parets, com en l'àmbit educatiu i, el projecte de la construcció de l'edifici definitiu de l'Institut d'Ensenyament Secundari, La Sínia". Manuel Losada vol treballar per l'àmbit parlamentari i municipal, ja que seguirà com a regidor de C's a Parets del Vallès, a l'oposició.

A la sessió plenaria del Parlament, els titulars dels departaments corresponents han respost les vuit interpel•lacions incloses a l'ordre del dia, sobre: el curs escolar 2019-2010 (PSC-Units), la feminització del Codi civil de Catalunya (ERC), les polítiques públiques respecte als aliments malsans (CatECP), la precarietat laboral en el sector públic (CUP), la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals (JxCat), el Pla estratègic de polítiques de dones (JxCat), la política econòmica i pressupostària (Cs) i la lleialtat institucional a la democràcia i a l'estat de dret (Cs).

Edicions locals