Els professionals de l'educació a Parets donen la benvinguda al nou curs escolar 2019-2020

La Inspectora d'Educació, Pilar Capellà i, Paco Cascón, professor universitari i assessor en resolució de conflictes, han participat en l'acte inaugural

Aquest divendres 200 professionals de l'educació de Parets han assistit a l'acte inaugural del curs escolar que començarà el dijous 12 de setembre.

La Regidora d'Educació, Casandra García, i l'alcalde de Parets, Jordi Seguer, han rebut al personal docent, pedagògic, i a tot l'equip de persones que conformen la comunitat educativa de Parets i que han assistit a l'acte celebrat a la sala Basart Cooperativa. La regidora s'ha compromès a treballar al costat de la resta de professionals del teixit educatiu de Parets.

A l'acte també ha assistit la Inspectora d'Educació, Pilar Capellà, que ha agraït la tasca que fan els professionals i els ha animat a continuar fent els projectes tan enriquidors que hi ha a Parets. El professor universitari i assessor en resolució de conflictes, Paco Cascón ha fet una conferència en la qual s'ha parlat sobre com tractar els conflictes i la convivència des de l'educació. L'acte ha finalitzat amb un refrigeri per als assistents.

Edicions locals