L’Ajuntament inicia amb els Veïns de l’Estació del Nord una sèrie de trobades amb els barris

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat que al llarg d’aquest mandat mantindrà contacte constant amb les entitats veïnals amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels molletans. En aquest sentit, la regidoria de barri es reunirà durant les setmanes vinents amb totes les associacions de veïns.


La primera trobada està prevista per aquest 12 de setembre amb l’Associació de Veïns i Veïnes d’Estació del Nord, durant la qual es presentarà oficialment al regidor del barri, JuanjoBaños i al regidor coordinador del programa de barris, Francisco Parada. L’objectiu de la trobada és que l’Associació “els pugui donar a conèixer els seus neguits i les seves propostes de millora”.


De fet el passat dia 5 de setembre aquesta associació de veïns va convocar una assemblea oberta o es va elaborar i compartir un document que, de moment, recull 25 punts de millora del barri. El document, segons van informar des dels veïns, estarà obert durant un temps perquè els veïns hi puguin presentar noves propostes. En la mateixa assemblea es va crear una comissió de treball amb l’objectiu de reivindicar un pla integral pel barri “que vagi més enllà de petits arranjaments”. La primera reunió d’aquesta comissió serà el dia 24.


Amb relació a aquestes propostes de millora l’Ajuntament informa que moltes d’aquestes propostes “ja han estat comentades i debatudes amb l’Associació de Veïns i Veïnes en l’anterior mandat i que se segueix treballant conjuntament per mantenir de manera fluida aquest diàleg”.


En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet vol deixar clar que seguirà treballant perquè els barris de la ciutat siguin veritables espais de convivència i no s’utilitzin de forma partidista per pretendre generar conflictes i problemes on mai n’hi ha hagut.


Al marge de les peticions l’Associació de Veïns de l’Estació del Nord ha programat per aquest dissabte 14 de setembre un taller d’elaboració de pancartes reivindicatives.

Edicions locals