ERC de Mollet tria com a presidenta a Meritxell Humbert

La nova executiva es planteja com a reptes créixer en els barris i propiciar en canvi a la ciutat a les municipals de 2023

El passat divendres va tindre lloc al Casal Cultural, l'Assemblea Local d'ERC de Mollet del Vallès, on va ser escollida la nova executiva local pels pròxims anys. En aquesta assemblea els militants van triar com a nova presidenta local a Meritxell Humbert, que substitueix al fins ara president Albert Biescas.

La nova executiva presidida per Humbert, de la que també forma part Biescas com a responsable de Relacions Institucionals, està formada per Adrià Belis (Secretaria d’Organització), Joan Alcarria (Secretaria de Finances), Agnès Galdón (Secretaria de la Dona), EmilioCorrea (Secretaria d'Imatge i Comunicació), Marta Vilaret (Secretaria de Política Municipal), Nuria Bustos (Secretaria de Joves), Oriol López (Portaveu del Grup Municipal), Jordi Carro (Responsable de Seccions de Barris i Nova Ciutadania), Marina Planellas (Representant al Consell Comarcal), Jaume Vergés (Secretaria d’entorn i relació amb entitats), Alfred Burgueño (Adjunt a la Secretaria d’Organitzacio), Baptista Silanes (Forum Sindical), SergioSuàrez (Adjunt a la Secretaria de Joves), Marta Barón (Adjunta a la Secretaria de la Dona), Judith Mas (Vocal), Mireia Oliva (Vocal), Jaume Salmerón (Vocal) i Isaac Rovira (Vocal).

Prèviament a l'elecció de la nova executiva el president sortint Albert Biescas va prendre la paraula com a president sortint i va fer balanç dels seus anys de mandat. Biescas va referir-se a “la repressió que ha patit ERC durant la seva història”, i va recordar el president del partit Oriol Junqueras, avui a la presó i a la vicesecretaria Marta Rovira fugida a Suïssa.

Del seu mandat Biescas va ressaltar que ERC a Mollet ha doblat militants: avui en té 88. També considera que deixa una secció local enfortida en l'àmbit econòmic i amb un equip humà cohesionat.

La nova presidenta Meritxell Humbert va fer la presentació de la seva candidatura, que va ser l'única presentada. Va explicar quins eren els seus objectius i a continuació va fer la presentació de la gent que l'acompanyarà.

La nova executiva que ella mateixa encapçalarà com a presidenta, va ser votada afirmativament amb el consens del 97% dels assistents, només un 3% es va abstenir. Humbert va explicar que la nova executiva té al davant diversos reptes com consolidar les seccions de barris i crear-ne les que falten, així com el canvi de local i com assolir l'alcaldia l'any 2023.

Per finalitzar, l'Oriol López portaveu del grup municipal, va fer balanç dels resultats electorals a les passades eleccions municipals. Destaca l'augment de regidors que van obtenir i que van fer els millors resultats de la nostra història més recent, sent la segona força més votada i per tant caps de l'oposició. També va explicar que des del grup municipal, treballaran conjuntament amb l'executiva per assolir nous reptes.

Edicions locals