La Diputació presenta el programa Reempresa als paradistes del Mercat Municipal de Mollet

L’objectiu del projecte és facilitar i millorar la transmissió de parades del mercat municipal

El diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, ÓscarSierra, el 3r tinent d'alcalde i coordinador de l'Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Raúl Broto, i el President de CECOT, Antoni Abad, han presentat, aquest dimecres al migdia, a paradistes i emprenedors, al Mercat Municipal de Mollet del Vallès, el Programa “Reempresa Mercats Municipals”, impulsat per la Diputació de Barcelona i Cecot.

Durant la seva intervenció, ÓscarSierra ha subratllat l’objectiu de la jornada «per donar a conèixer el programa entre els paradistes i els emprenedors aprofitant un projecte com “Reempresa” amb la creació específica d’una identitat pròpia dirigida a facilitar i millorar la transmissió de parades i l’ocupació de les parades disponibles en els mercats municipals, i alhora, visualitzar els mercats municipals com un espai d’oportunitat per a les persones emprenedores en el sector comercial».


L’objectiu del projecte és donar major visibilitat i promoció a les parades de mercats municipals disponibles i la possibilitat de negoci que representa per les persones emprenedores, facilitar i millorar la transmissió de parades de mercat municipal que estiguin en aquest procés, a partir d’un Marketplace dels Mercats Municipals específic.


Més d'una trentena de Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) ofereixen el servei de la Reempresa, un programa que ha creat un mercat transparent i organitzat entre persones cedents de petites i mitjanes empreses viables i persones (re)emprenedores disposades a donar-los continuïtat. Entre ells hi ha l’EMFO de Mollet.


La implantació local de la Reempresa ha estat possible pel conveni de col·laboració entre la patronal CECOT i la Diputació de Barcelona, pel qual els CLSE de la província compten amb les eines i mecanismes per impulsar aquesta altra manera d'emprendre, sense partir de zero.
En el darrer any, s'han tancat 258 transferències empresarials i 670 llocs de treball s'han mantingut gràcies a aquesta fórmula d'emprenedoria.

Edicions locals