Ciutadans vol que la Generalitat cedeixi uns terrenys de la Ronda Pinetons com a aparcament gratuït pels usuaris de l’Hospital de Mollet

El grup municipal de Ciutadans Mollet del Vallès (Cs) ha presentat una moció per al ple del pròxim 16 de desembre en què reclama a la Generalitat de Catalunya la cessió temporal dels terrenys de la Ronda Pinetons on s’havien de construir els jutjats de Mollet perquè sigui utilitzat com a aparcament gratuït dels usuaris i familiars de l'Hospital de Mollet. El Departament de Justícia va iniciar en aquest terreny la construcció del Palau de Justícia, però posteriorment va paralitzar les obres. Avui es tracta d’uns terrenys en desús.

Iván Garrido, regidor-portaveu de Cs ha explicat que "amb els nous jutjats de Mollet instal·lats a la zona de Can Fàbregas, no hi ha d'haver cap impediment perquè la Generalitat cedeixi aquests terrenys a l'Ajuntament i puguem solucionar la manca d'aparcament a l'Hospital de la ciutat".

Aquesta moció ja va ser aprovada de forma unànime l'any 2015 en el Ple municipal de Mollet tot i que després va ser rebutjada pel Parlament de Catalunya a l'estar pendent la construcció dels nous jutjats. Posteriorment el Departament de Justícia va decidir desestimar la possibilitat de reprendre les obres ja iniciades al costat de l’Hospital i va optar per una opció més econòmica, com era llogar els nous locals de Can Fàbregas.

Iván Garrido ha afirmat després d'anunciar la seva proposta que "està en mans de la Generalitat donar solució a la manca d'aparcament que tenim a l'Hospital i evitar el cost extra de la zona blava que han de pagar usuaris i familiars".

Edicions locals