Aquest divendres Ràdio Mollet organitza la seva tradicional Marató de ràdio en benefici de la Creu Roja

Fa uns dies, sota el títol “Els seus drets en joc” Creu Roja de Mollet va posar en marxa la campanya per recaptar el màxim de joguines noves que distribuiran entre les famílies que encara pateixen situació de dificultat econòmica. Aquest any la campanya tancarà el divendres 3 de gener de 2020. L’objectiu d’aquesta edició és poder arribar a unes 400 famílies que representen al voltant de 1.500 joguines per infants d’entre 0 a 12 anys. Aquesta campanya es coordina amb el departament de Serveis Socials dels Ajuntaments i en la mateixa participen una cinquantena de voluntaris de l’entitat.

La campanya ja fa dies que està activada, però aquest divendres 13 de desembre arriba a un dels seus punts àlgids amb la Marató de Ràdio, a càrrec de Ràdio Mollet i el concert que ofereix l’entitat AMAM.
Des de les 9 del matí i fins a les 18 h l’emissora municipal de Mollet trasllada els seus estudis a l’Avinguda Llibertat, davant del Mercat Municipal, per cridar a les donacions de joguets.
El mateix divendres l’entitat AMAM organitza un concert de rock a les 21.30 h al Centre Cívic de Can Pantiquet. L’objectiu és que

Aquesta campanya de Creu Roja s’emmarca en el projecte “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme per tal de sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. Per això, les joguines que es volen recollir hauran de ser noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Les joguines que reuneixin aquestes característiques es poden portar a l’oficina de Creu Roja de la Plaça Enric Rosés de Mollet del Vallès, als diferents punts de recollida distribuïts entre comerços col·laboradors i també en les parades que es col·loquen al llarg d’esdeveniments com la Fira o la Marató de Ràdio Mollet.

Edicions locals