L'Institut La Sínia de Parets no es construirà als terrenys de Can Fradera

Els propietaris finalment, per una qüestió d'herències, no han cedit els terrenys a l'Ajuntament de Parets

La futura ubicació de l'institut la Sínia torna a estar a l'aire, després que aquesta setmana s'hagi donat a conèixer que els terrenys de Can Fradera, que havien de ser els que acollissin l'institut, finalment no han estat cedits per part de la família, tot i estar el conveni redactat i a punt per signar pels propietaris, al·legant motius d'herència. Tot i aquest inesperat canvi, continua sent prioritat per part de l'Ajuntament, la construcció del nou institut

La Sínia. La Primera Tinent d'Alcaldia i regidora d'Educació, CasandraGarcía, explica que: "a hores d'ara lamentem aquest canvi de rumb, aliè a l'Ajuntament de Parets i estem valorant diferents opcions per poder tirar endavant aquest tema al més aviat possible".

Per la seva banda el portaveu i cap de l'oposició del PSC, Francesc Juzgado, afirma en nota de premsa que "nosaltres ja vàrem avisar que calia buscar diferents possibles ubicacions i no donar mai res per fet. Esperem una ràpida alternativa".

També recorden la proposta del PSC Parets d'obtenir la cessió anticipada de terrenys que es podia aconseguir a l'espai central (zona antiga Bendix). Per acabar Juzgado torna a "donar la mà a l'equip de govern paretà oferint-los la seva col·laboració i experiència en aquest i d'altres casos".

Edicions locals