El Club Atletisme Parets ha fet història aquest cap de setmana, en cros i llançament de javelina

La categoria Sub16 femení representa a Parets per primera vegada al 'Campeonato de España de Clubes, de campo a Través', celebrat a Soria. Joel Rodríguez 6è al Campionat d'Espanya de llançament de javelina disputat a Castelló

En el seu debut l'equip femení del Club Atletisme Parets Sub16, format per Júlia Lahosa, Gisela Barraza, Paula Peralta, Laia Soler i Mireia Porqueres, van aconseguir classificar-se en 4t lloc com a club català millor classificat i 37es dels 53 equips participants. Les atletes del Club Atletisme Parets, van fer un bon paper en la participació per primera vegada del club en aquesta final d'Espanya celebrada a MonteValonsadero a 8 quilòmetres de Sòria, a Castella i Lleó. També destacar la bona actuació de Martí Ullar, Sub16 i Cesc Ullar, Sub18 del Club Atletisme Parets, que van participar amb l'equip filial del CAC, Club Atletisme Canovelles, i en el cas del Martí va aconseguir situar-se al lloc 13è individual de la general i col·laborar amb el Canovelles aconseguint un merescut 4t lloc a Espanya.

Diumenge 23 de febrer, el mític circuit del 'MonteValonsadero', habitual escenari del Cross de Sòria, va ser l'escenari del Cros amb motiu del Campionat d'Espanya de Cross per Clubs, el campionat més nombrós de tots els que organitza la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, que aconsegueix una inscripció inicial de 2445 atletes representant als millors clubs d'Espanya des de la categoria Sub16 a l'absoluta, passant per la Sub18, Sub20, Sub23 tant en homes com en dones, a més de la sempre atractiva carrera del relleu mixt de 4×1 volta. En total, sumant atletes, entrenadors, delegats i acompanyants en general, se superen les 7000 persones assistents a Sòria i voltants.
Una experiència viscuda per les atletes i els atletes del Club Atletisme Parets que van conviure durant el cap de setmana amb els atletes del (CAC) Canovelles compartint la vivència de participar en una final del Campionat d'Espanya de cros per clubs.

Destacar també l'èxit aconseguit pel Joel Rodríguez, que va obtenir el màxim guardó al Campionat de Catalunya de llançaments llargs, en javelina Sub16, que li va permetre classificar-se per al Campionat d'Espanya disputat a Castelló, on va superar la seva marca de 40 metres, quedant 6è d'Espanya.

Edicions locals