L’Hospital de Mollet facilita el contacte per vídeo conferencia entre pacients i familiars

L’Hospital de Mollet va engegar la setmana passada una iniciativa per millorar la comunicació entre pacients i familiars i pal·liar la situació d’aïllament que viuen algunes de les persones hospitalitzades.

Es fa a través de vídeo conferències, que es realitzaran diàriament per a totes aquelles persones que no tenen accés a dispositius de comunicació o que no poden fer-los servir per ells mateixos.

“Un millón de gracias al Hospital de Mollet @fsmhospital por haber organizado de sorpresa una videollamada con mi padre. Hemos podido comprobar que poco a poco va mejorando. Gracias, gracias y gracias por estas acciones que dan paz y calma a los familiares”. Així ho expressava per twitter la filla d’un pacient que no havia pogut contactar amb el seu pare des que havia estat ingressat a l’Hospital.

Aquesta proposta va sorgir per intentar que els pacients i les famílies es sentin el més a prop possible els uns dels altres; una iniciativa que lideren els serveis de Salut Mental i d’Atenció Espiritual de la Fundació Sanitària Mollet i que ha estat possible gràcies a la donació de diferents tabletes i mòbils per part del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Egardata, Vallescom i Adhec en representació dels comerços de Mollet.

Aquesta iniciativa s’inclourà dins el projecte Suport Covid mitjançant el qual un equip de psicòlegs, psiquiatres i treballadors socials ofereixen suport emocional a pacients i famílies per ajudar-los a fer front a aquesta situació.

Edicions locals