La Plataforma “Salvem el CF Mollet” demana al club que retorni a les famílies les quotes cobrades al març

La Plataforma 'Salvem el CF Mollet' ha denunciat avui que l'entitat ha cobrat quotes del futbol-base en ple estat d'alarma i que l'actual president Jordi Candela menteix en assegurar que no s'ha cobrat l'última quota. Concretament el club hauria passat el quart rebut per la quantitat de 115 euros a unes 300 famílies.
Segons explica aquesta plataforma en un comunicat, el govern espanyol va decretar l'estat d'alarma el passat 14 de març i el CF Mollet UE va fer el càrrec de l'última quota de la temporada el dia 17 de març, tal com documenten cobraments que els han aportat famílies que tenen un fill al club.


La Plataforma opositora qualifica el fet de "greu" i "insultant" que als pares i mares, "que els ha cobrat la quota i no se'ls hagi comunicat res sobre el futur d'aquests diners per part de la Junta Directiva".


José Gómez Reina, impulsor de la Plataforma i vicepresident 1r de l'entitat, assegura que "és evident, i de domini públic, que el futbol-base d'aquesta temporada, malauradament, s'ha acabat i ara que moltes persones estan patint revessos laborals i econòmics aquests diners no pot quedar-se en un pagament a fons perdut".

Per això 'Salvem el CF Mollet' demanen que es retorni a les famílies immediatament les quotes abonades corresponents al quart pagament.


La Plataforma comunica a totes les famílies afectades que encara són a temps de retornar el rebut i recuperar els diners. "Segons el Reial decret llei 19/2018: El termini màxim de devolució és de vuit setmanes, comptades a partir de la data de càrrec dels fons al teu compte. En deu dies hàbils des que rep la sol·licitud de devolució, l'entitat haurà de retornar l'import del rebut", expliquen en un comunicat.


Gomez Reina també critica les declaracions de President al Setmanari Som Mollet on afirma que el club té la intenció de no cobrar l'última quota. Per Gómez Reina "aquest fet l'invalida per presidir un club. No es pot mentir descaradament i abusar de les famílies i dels socis".
Per a la Plataforma 'Salvem el CF Mollet' els fets són gravíssims i si no es retornen immediatament els 115 € a totes les famílies afectades que poden superar les 300 s'estarà incorrent en un presumpte delicte d'apropiació indeguda.
Al marge d'això, sol·liciten també que s'aclareixi per part de la Junta si els vuit membres d'ella que cobren de l'entitat segueixen fent-ho o no.

Edicions locals