El Casal Cultural de Mollet participa en un projecte solidari fent catifes des de casa

El Casal Cultural de Mollet ha participat en el Projecte Moment per la Solidaritat organitzat per la Coordinadora Internacional d’entitats d’Art Efímer amb l’elaboració de dues catifes de flors. El Casal ho ha fet a través de la Federació Catalana de Catifaires que és membre de la Coordinadora Internacional i que actualment presideix.
En aquest Projecte cada catifaire ha elaborat una catifa amb flors o materials naturals que tenia a casa seva per expressar el seu art i els sentiments que volia compartir. Es tracta d’un projecte únic i innovador en l’àmbit catifaire que ha estat proposat per la Comissió de Projectes de la Coordinadora Internacional, especialment durant l’etapa del confinament “jo em quedo a casa”.


Aquest Projecte amb el lema “Allunyats però units de cor” està dedicat a totes aquelles persones que durant el confinament fan treballs essencials a favor de la i també està dedicat a les famílies que han perdut un familiar o amic o ser estimat a causa de la pandèmia del Covid-19, als malalts i a tots els catifaires del món.


En aquesta acció des de Catalunya, a través de la Federació Catalana, han participat el Grup de Catifaires del Raval de Barcelona, Acció Cívica Calderina, Associació de Catifaires de Ripollet, Foment de Sitges, Associació Estores del Raval de Blanes, Casal Cultural de Mollet del Vallès, Associació de Catifaires d’Arbúcies, Associació Cultural Corpus La Garriga… I de la resta del món catifaires de Mèxic, Itàlia, Índia França, Nepal, Bèlgica, Federació Gallega, Alemanya, Espanya, Malta…

Edicions locals