El Consell Econòmic i Social de Mollet reclama una UCI estable per l’Hospital

Aquest dimarts s’ha reunit la comissió de seguiment del Consell Econòmic i Social de Mollet del Vallès amb l’objectiu de valorar la situació sanitària, social i econòmica que està patint la ciutat per la pandèmia de la Covid-19 i per poder enfortir el Pla de Protecció Social, Reactivació Econòmica i Impuls de l’Ocupació, ampliant les seves mesures.


El Consell Econòmic i Social, format per Sindicats, patronal i l’Ajuntament de Mollet, han acordat reclamar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que atengui les necessitats de l’Hospital de Mollet i que destini els recursos necessaris per dotar-lo dels serveis que li pertoquen, com l’increment del servei d’urgències i la creació d’una àrea estable d’UCI, entre d’altres.


També reclamen a l’administració central i l’autonòmica acabar amb el sostre d’endeutament a la qual estan sotmesos els ens locals per tal de poder respondre amb el màxim possible d’eines i recursos a la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia. L’Ajuntament de Mollet indica que en aquest sentit es treballarà per prendre les mesures que calguin amb l’objectiu de donar liquiditat a les empreses que presten serveis municipals per garantir tots els seus llocs de treball, així com per fer plans d’ocupació municipals.


El Consell Econòmic i Social agraeix la tasca realitzada pel personal sanitari i assistencial així com del conjunt de treballadors i treballadores dels serveis essencials i dóna suport a totes aquelles mesures destinades a donar suport psicològic i moral a tots els professionals que estan vivint en primera línia els terribles efectes de la Covid-19.


El Consell Econòmic i Social finalment s’ha emplaçat a treballar de manera conjunta per compartir i estudiar la viabilitat de noves propostes amb l’objectiu d’enriquir el Pla de Protecció Social, Reactivació Econòmica i Impuls de l’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

Edicions locals