L’Hospital de Mollet segueix sense registrar cap nou ingrés per Covid-19

La FSM calcula que actualment ja s’està realitzant el 80% de l’activitat quirúrgica i ambulatòria habitual.

Una setmana després que el darrer pacient amb Covid-19 deixés l’Hospital de Mollet, el centre segueix sense registrar nous ingressos per aquesta malaltia. Les altes acumulades, doncs, són les mateixes que la setmana passada - unes 500 persones- i no hi ha hagut tampoc cap nova defunció.


Això ha permès seguir en el retorn cap a la normalitat. Des de la Fundació Sanitària Mollet informen que actualment ja s’està realitzant el 80% de l’activitat quirúrgica i ambulatòria habitual.


Aquest dilluns passat es va fer un nou pas en aquest sentit en reiniciar-se de nou l’activitat obstètrica i ara com ara s’han realitzat ja dos parts. Per altra banda, les consultes externes i l’hospital de dia d’oftalmologia ja s’estan duent a terme a la seva nova ubicació al carrer Vallès número 29, entre el carrer Sant Llorenç i el carrer Gaietà Vínzia.
Al llarg de les pròximes setmanes, informen des de la FSM, s’iniciaran també progressivament les consultes externes de maxil·lofacial i de Clínica del Dolor i l’activitat quirúrgica d’aquestes tres especialitats.


“Es pretén d’aquesta manera esponjar les consultes externes de l’Hospital d’Aguts i ajudar a garantir la protecció i les distàncies de seguretat entre pacients”, expliquen des de la FSM.


La resta de serveis segueixen augmentant en el progressiu retorn de la normalitat.

Edicions locals