El CF Mollet seguirà l’any vinent a primera catalana

El club molletà acaba en 14a posició del grup 1 amb un total de 22 punts

El CF Mollet seguirà un any més a primera catalana. Aquest dimecres la Federació Catalana de Futbol va acordar resoldre les competicions territorials del futbol i futbol sala amateur català sense descensos i amb l’aplicació del nombre d’ascensos marcats pel pla de competicions de la temporada 2019-2020.


La decisió, adoptada aquest dimecres per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de la FCF, en la reunió corresponent al mes de maig, que ha tingut lloc de forma telemàtica, dóna validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions. En aquells grups on els equips hagin disputat un nombre diferent de partits, l’ordre s’establirà a través del sistema de millor coeficient.


En el cas del CF Mollet UE això implica que queda en la 14a posició del grup 1 de primera catalana amb un total de 22 punts. Els molletans, en quedar suspesa la competició en la 23a jornada havien jugat un total de 21 partits, un menys que altres equips. La suspensió de la competició es va produir quan quedaven encara 11 jornades pel final de Lliga


La situació del club, tot i aquest partit menys, era delicada en el moment en què es va finalitzar la competició on es trobava a la part baixa de la taula de 17 equips. Per la cua el CF Mollet només era superat pel Tona (17 punts), el Parets (16) i el cuer destacat, el Llagostera (13).


La Federació Catalana de Futbol ha anunciat que un cop la RFEF aprovi les bases de les competicions estatals, anunciarà les agrupacions i la composició dels grups de competició d’àmbit territorial de cara a la temporada 2020-2021. Des de fa uns dies el primer equip del CF Mollet UE, que ara ja lidera el tècnic David Parra, està ja preparant l’equip amb el qual afrontarà la nova temporada.

 

Edicions locals