Salvem el CF Mollet demana que se cessi el director general del club per incompatibilitat de càrrecs

La Plataforma Salvem el CF Mollet ha demanat que se cessi el director general del club per incompatibilitat de càrrecs. Segons la plataforma opositora liderada per José Gómez Reina el director general del CF Mollet UE, Oriol Olivé té quatre càrrecs en diferents clubs.


Segons la Plataforma Olivé actua com a vicepresident 1r del CF Mollet UE, és tresorer del Montonès CF, és gerent de Desenvolupament de Projectes a Mercantil Football Academy dependent del C.E. Mercantil i, finalment, actua com a representant de l'empresa 'FutbolStage' empresa associada a l'RCD Espanyol.
“Hem de tenir en compte que Olivé és un assalariat del futbol a què no li importen els colors de club sinó el color dels diners que guanya”, diuen des de la Plataforma.


Des de La Plataforma 'Salvem el CF Mollet' també denuncien que Olivé fa menys de dos anys comandava el grup opositor 'Elefant vermell' que pretenia desbancar el llavors president Feliu Tura i que un dels punts reivindicatius de l'Elefant vermell es remarcava que els directius del club actualment no pinten res, i a la història del club, tant del CF Zona Sud i el CF Mollet, hi ha hagut unes persones representatives del teixit social de Mollet i amb responsabilitat i útils pel club. Actualment els directius del club, tenen un paper d’autèntics “comparses”.


La Plataforma demana al president del Club Jordi Candela que expliqui com Olivé “ha passat de ser el cap de l'oposició al CF Mollet UE a ser el màxim responsable de club sense haver passat cap procés electoral (en política: cop d'estat) i com la Junta que per Olivé eren 'unes comparses' ho accepten”.


Per a La Plataforma, tot això “fa olor de favors econòmics o a tapadora conjunta d'irregularitats. El que està clar és que en el CF Mollet UE el futbol ja ha quedat relegat a un segon pla”.

Edicions locals