Salvem el CF Mollet demana que se cessi el director general del club per incompatibilitat de càrrecs

La Plataforma Salvem el CF Mollet ha demanat que se cessi el director general del club per incompatibilitat de càrrecs. Segons la plataforma opositora liderada per José Gómez Reina el director general del CF Mollet UE, Oriol Olivé té quatre càrrecs en diferents clubs.


Segons la Plataforma Olivé actua com a vicepresident 1r del CF Mollet UE, és tresorer del Montonès CF, és gerent de Desenvolupament de Projectes a Mercantil Football Academy dependent del C.E. Mercantil i, finalment, actua com a representant de l'empresa 'FutbolStage' empresa associada a l'RCD Espanyol.


“Hem de tenir en compte que Olivé és un assalariat del futbol a què no li importen els colors de club sinó el color dels diners que guanya”, diuen des de la Plataforma.


Olivé però nega que tingui aquests quatre càrrecs i només reconeix la vinculació amb el CF Mollet i el Montornès. Explica que l’empresa “Futbol Stage” no ha existit mai i que des de l’octubre de 2019 ja no treballa per la Mercantil, encara que aquesta informació no s’ha actualitzat al seu Linkedin. “Puc estar en dues juntes legalment”, explica Olivé.


Des de La Plataforma 'Salvem el CF Mollet' també denuncien que Oriol Olivé fa menys de dos anys comandava el grup opositor 'Elefant vermell' que pretenia desbancar el llavors president Feliu Tura. Oriol Olivé no veu cap problema en haver format part d’un grup opositor i ara formar part de la junta directiva. “Hem parlat i ens hem posat d’acord. És un pacte entre persones”.

Edicions locals