Donació de 2.000 € del CF Mollet UE a Càritas i a la Creu Roja

Aquest dimarts, el CF Mollet UE ha fet entrega d’una donació de 2000 euros a Càritas i a la Creu Roja per pal·liar els efectes que la pandèmia ha provocat als col·lectius més vulnerables de Mollet del Vallès.


En concret, la junta directiva ha donat 2.000 € per la compra d’aliments destinats a les famílies que més estan patint les conseqüències de la situació provocada per aquesta pandèmia. El president de l’entitat, Jordi Candela, va explicar que aquests diners eren un esforç solidari conjunt dels 12 membres de la junta. D’aquests diners, 1.000 € s’han donat a Càritas i els altres 1.000 a la Creu Roja.


Aquesta quantitat se suma als 800 euros que amb anterioritat ja va donar la junta directiva del club a Càritas per destinar-los al Banc dels Aliments.


A l’acte de donació, que s’ha dut a terme al Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo, hi ha assistit la regidora de Serveis Socials, Ana María Díaz, el president del CF Mollet UE, Jordi Candela, el president de la Creu Roja, Antonio Navarro i la responsable de Càritas a Mollet, Teresa Securum. Tant Securum com Navarro van mostrar el seu agraïment en l'entitat esportiva i van destacar la importància d’aquests gests solidaris en aquests moments en què les dues entitats han multiplicat les seves accions d’ajuda a les famílies més vulnerables.

Edicions locals