El CF Mollet UE i la UD Molletense jugaran un partit solidari per la crisi de la Covid-19

El CF Mollet UE i la UD Molletense han acordat jugar un partit benèfic i destinar tots els beneficis recaptats a ajudar als afectats de la Covid-19. Concretament tots els diners que es recaptin en aquest partit es destinaran a entitats socials de la ciutat que canalitzen aquestes ajudes. El partit serà de pagament per tots els adults i hi ha una proposta de fila 0 perquè aquells que no hi puguin assistir també puguin fer una aportació solidària.

Segons el president del Club de Futbol Mollet UE, Jordi Candela, el partit es jugarà al Camp Municipal Germans Gonzalvo i, compta amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, que aportarà els àrbitres sense cap cost.

De moment no hi ha data pel partit encara que tot apunta que es podria jugar al setembre i serviria també com a partit de pretemporada que es pensa que començarà l’octubre. Tot i això les entitats esportives estan a l’espera de com avanci la situació de la pandèmia a Catalunya.
En funció d’aquesta i del que determini la federació es fixarà una data pel partit amistós i també la quantitat total de públic que podrà assistir.
Segons va explicar Candela, treballen amb la idea que l’aforament serà d’unes 200 persones adultes.

Edicions locals