El Casal Cultural de Mollet torna a obrir les portes a partir de dimecres

El Casal Cultural de Mollet va ser un dels primers equipaments culturals de la ciutat en tancar les portes per l'epidèmia de coronavirus. Ara, gairebé quatre mesos després, anuncia que torna a obrir.

Serà a partir d’aquest dimecres 1 de juliol. De moment, a causa de la situació excepcional,
només obriran la Sala d'Actes, i les activitats que s'hi organitzin quedaran amb aforament limitat.

El Casal Cultural ha anunciat que compta amb una màquina de desinfecció (purificadora de l'aire i antibacteriana) i que tots els que vagin a la Sala d’Acte disposaran de gel hidroalcohòlic a l'entrada de l'edifici.

També s’adoptaran altres mesures com la presa de la temperatura a l'accés per la porta, serà d'ús obligatori la mascareta i s'haurà de mantenir la distància de seguretat en tot moment.

L'horari serà de dilluns a diumenge als matins de 9 a 13 h i a les tardes de dilluns a dissabte de 15 a 19 h (caps de setmana s'obrirà 1 hora més tard, a les 10 i a les 16).

Les activitats aniran reprenent-se de forma progressiva i per ara s’ha previst que tots els dimecres hi hagi cinema a partir de les 16.30 hores i a partir del dijous dia 9 es reprendrà l'activitat del Bingo setmanal (dijous i divendres) a la Sala d'actes, a les 17h.

Edicions locals