La situació de la Covid-19 a Mollet s’estabilitza amb 10 persones ingressades a l’Hospital

Mollet segueix situada en un nivell de risc alt amb relació a la propagació de la Covid-19, però es manté estable, segons ha informat la Comissió Tècnica d'Emergències de la Covid-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs, que s’ha reunit aquest dilluns. “El risc de rebrot continua sent alt, però es manté estable”, assenyalen.
En aquests moments, Mollet del Vallès acumula 1.037 casos diagnosticats des de l’inici de la pandèmia, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
En els darrers catorze dies s’han diagnosticat 111 casos i la darrera setmana 56, cosa situa a Mollet en un risc alt. Així mateix, a hores d'ara, hi ha 10 persones ingressades a l’Hospital de Mollet. La setmana passada, en el darrer balanç eren només set. Cal recordar que les persones ingressades no procedeixen únicament de Mollet, ja que l’hospital dóna servei al conjunt del Baix Vallès.
L’Ajuntament de Mollet segueix fent una crida a la prudència i extremar les precaucions fent cas de les recomanacions sanitàries establertes.  

Edicions locals