L’Hospital de Mollet registra cinc defuncions per Covid-19 tot i que els ingressos es mantenen estables

L'Hospital de Mollet es manté en “una etapa d'estabilitat”, amb relació als ingressos per Covid-19, segons han informat des de la Fundació Sanitària Mollet. Actualment hi ha 15 persones ingressades amb Covid-19, dos més que fa una setmana. D’aquests només hi ha una persona en estat crític. Aquesta situació permet, diuen des de l’Hospital, seguir mantenint l'activitat normal de l'hospital en els diferents serveis. Les altes acumulades sumen 557 des de l'inici de la pandèmia i s'han registrat 105 defuncions en total. Aquest és el pitjor registre en moltes setmanes, ja que indica que s’han produït cinc defuncions en els darrers set dies. La setmana anterior només van ser dos.
Aquestes dades es varen facilitar en Consell de Participació Ciutadana (CPC) de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir aquest dimecres per videoconferència amb 25 membres presents per tal de donar a conèixer com està evolucionant l’activitat de l’hospital en la situació actual de Covid19.


L’FSM va explicar que l’Hospital de Mollet està treballant al 100% de l’activitat normal, situació possible gràcies a l’actual situació d’estabilitat i que un dels seus principals objectius és posar tots els esforços per realitzar l’activitat que entre març i abril es va haver d’anul·lar a causa de la situació epidemiològica.


En els últims tres mesos, moltes de les especialitats de consultes externes ja han normalitzat la llista d’espera i es preveu que la resta es puguin normalitzar abans de tancar l’any. Concretament, s’han reduït un 53% les llistes de més de noranta dies de consultes externes de maig a agost i un 17% les de proves diagnòstiques.


L’FSM va posar èmfasi en el fet que la recuperació de l’activitat no hagués estat possible sense l’esforç dels professionals i va aprofitar per agrair la coordinació i la tasca realitzada per l’atenció primària del territori. Els membres del Consell van fer arribar també el seu agraïment a tots els professionals de la Fundació Sanitària Mollet així com a la resta de professionals que al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front al Covid-19 amb professionalitat, escalf i molt compromís.

Edicions locals