La Penya d’Escacs Mollet es proclama campió de Catalunya de preferent i puja a la 2a divisió

La Penya d’Escacs Mollet, com a líder del grup I de la màxima categoria provincial, s’ha proclamat campió de Catalunya de Preferent i per tant ascendeix i la pròxima temporada jugarà a la 2a Divisió Catalana.

La penúltima ronda de la lliga 2020, disputada abans del confinament, va deixar líder solitari la Penya d’Escacs Mollet al grup I de Preferent, a falta de disputar la darrera ronda. Només no perdent aquell darrer matx el club molletà tenia gairebé garantit l’ascens directe a la 2a Divisió. Amb la suspensió de la lliga tot va quedar a l’aire.

L’Assemblea de la Federació Catalana, celebrada el 19 de setembre, però finalment ha resolt les classificacions i ha aprovat donar per finalitzada la lliga 2020 amb les classificacions finals després de la darrera ronda disputada al mes de març. Això ha implicat que la Penya d’Escacs Mollet, com a líder del grup I de la màxima categoria provincial, ha obtingut el títol de campió de Catalunya de Preferent i puja a la 2a Divisió Catalana.
“Per un club petit, modest i amateur com el nostre és una satisfacció indescriptible haver assolit aquesta fita. Passi el que passi la temporada que ve, ningú ens podrà prendre el goig d’haver participat, ni que sigui una temporada, en les Divisions d’àmbit català”, explica Joan Blanco Escudero President de la Penya d'Escacs Mollet.

La temporada passada, primera en Preferent, la Penya Escacs Mollet es va quedar a mig punt d’assolir l’ascens a 2a Divisió. Ara, finalment, han assolit aquest objectiu que permetrà que a la pròxima temporada Mollet del Vallès sigui l'única vila catalana, a més de Barcelona, que compti amb equips de clubs diferents en categories catalanes.

RETORNEN LES ACTIVITATS PRESENCIALS

Aquesta setmana la Penya d’Escacs Mollet ha anunciat que després de més de sis mesos d'aturada d'activitats presencials per la situació sanitària des del divendres 18 de setembre ha reiniciat les seves activitats habituals. Ho fa, expliquen, tot aplicant un seguit de mesures preventives contra la Covid-19.

Edicions locals