La Plataforma en línia del Mercat Municipal de Mollet ha entregat 1.600 productes des de la seva posada en marxa

L’associació de paradistes del Mercat Municipal de Mollet va posar en marxa el passat mes d’agost un servei de venda en línia i entrega a domicili dels productes de tots els paradistes el Mercat Municipal. Ara, quan ja fa un mes de la posada en marxa d’aquesta proposta de dinamització comercial, l’associació ha fet públiques les primeres dades: La pàgina web https://mercatmollet.aprop.online/ ha rebut 3.521 visites des de la seva posada en funcionament al mes d’agost que han comportat entregues a domicili de més de 1600 productes. Entre els productes entregats hi ha de tot: fruites i verdures, peix, embotits, làctics, pa i dolços, carn, congelats o vins.
Les entregues s’han realitzat de forma destacada a Mollet, però també a pobles del voltant com Lliçà d’Amunt, Montmeló, Parets, Martorelles, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost.
L’associació de paradistes del Mercat de Mollet, explica en una nota que "la taxa de satisfacció dels clients ha estat del 100% i un 30% dels usuaris ha repetit l’experiència de compra, la qual consideren ràpida i fàcil". El 76% de les compres s’han realitzat a través de dispositius mòbils, mentre que el 24% restant correspon a comandes realitzades des de l’ordinador
La botiga en línia del Mercat Municipal de Mollet del Vallès és una iniciativa de l’associació de paradistes del Mercat Municipal de Mollet dins del projecte 2020-2023 per a la dinamització i promoció del comerç local i té el suport de Mercamollet i l’Ajuntament de Mollet del Vallès.
La posada en marxa d’aquesta iniciativa, segons explica Ivette Prat, secretaria de l’associació de paradistes del Mercat Municipal Mollet, també s’emmarca “dins la necessitat accelerada d'adaptació als nous temps i necessitats dels consumidors i a conseqüència de la pandèmia”.

 

Edicions locals