L’Hospital de Mollet redueix per primera vegada aquest setembre els ingressats per Covid-19

L'Hospital de Mollet ha registrat la primera davallada aquest mes de setembre amb relació als pacients per Covid-19, segons han informat des de la Fundació Sanitària Mollet (FSM). Actualment hi ha 16 persones ingressades amb Covid-19, dues menys  que fa una setmana. Recordem que al llarg d’aquest mes s’han produït puntes de fins a 20 malalts amb coronavirus.
Aquesta situació permet, diuen des de l’Hospital, seguir mantenint l'activitat normal en els diferents serveis. Les altes acumulades sumen 570 des de l'inici de la pandèmia – 5 més que la setmana passada- i s'han registrat 109 defuncions en total. Aquesta setmana s’han registrat tres defuncions.

L’FSM fa èmfasi en que és imprescindible per poder accedir a l’hospital que es mantinguin les mesures de prevenció: una adequada higiene de mans i l’ús de mascareta en tot moment. Així mateix, es demana que es segueixi la normativa establerta al centre sanitari referent a les distàncies de seguretat a les sales d’espera i els horaris de visites a hospitalització.

Edicions locals