CRA’P anuncia un segon taller amb el director de teatre Peter Gadish

L’entitat molletana CRA’P ha anunciat que obre un segon taller intensiu amb el reconegut director de teatre Peter Gadish a causa del gran èxit de la primera edició.

El passat mes de setembre l’actor i pedagog hongarès Peter Gadish va visitar el CRA’P per primera vegada. A través d’exercicis i jocs els participants van poder conèixer algunes tècniques per estimular la imaginació i l’energia. I fer-ho a través del seu mètode.
En aquest taller Peter Gadish també va voler ensenyar algunes tècniques que ha adquirit durant la seva llarga experiència professional en el món de la interpretació.

El taller titulat “Energia i imaginació” es farà del 17 al 18 d’octubre de 10 h a 14 h a l’espai de CRA’P i serà en format intensiu.

La proposta va dirigida a qualsevol persona, amb experiència o sense en les arts escèniques, interessada a explorar en el camp de l’expressió.

En el taller, expliquen des de l’entitat cultural, es desenvoluparan “la imaginació com a recurs principal del creador escènic”. “Es treballarà amb rituals, disciplines, exercicis i jocs fent: de l’impossible-possible, del possible-difícil, del difícil-fàcil, del fàcil-divertit i bell”, avancen.

Edicions locals