L’Hospital de Mollet estabilitza els ingressats per Covid-19 i no registra cap nova defunció

L'Hospital de Mollet ha estabilitzat la seva situació amb relació als pacients per Covid-19, segons han informat des de la Fundació Sanitària Mollet (FSM). Aquest dimecres, a l’Hospital de Mollet hi ha 15 persones ingressades, la setmana passada eren 16. La millor notícia es registra en l’apartat de defuncions, ja que no se n’ha registrat cap en els darrers dies. La setmana anterior, per exemple, se’n van registrar tres. Es trenca una ratxa de diverses setmanes de defuncions i les morts acumulades per coronavirus es mantenen en 109
Aquesta darrera setmana l’Hospital han donat 15 altes, amb un total de 585 des de l’inici de la pandèmia.
Des de l’FSM es recorda que tal com especifica el Departament de Salut, és important mantenir les mesures de seguretat i prevenció. Les trobades han de ser en grups menors de 6 persones i millor si es produeixen en espais ben ventilats.
En cas de contacte estret, ja s’obtingui un resultat positiu o negatiu, s’ha de mantenir una quarantena de deu dies d’aïllament domiciliari. Així mateix, es recomana mantenir el contacte sempre dins del mateix grup de persones per evitar la possible expansió del virus.

Edicions locals