L’Hospital de Mollet es prepara per a un increment d’ingressos per Covid-19

En els darrers dies ha augmentat de forma destacada els nous positius a Mollet

L’Hospital de Mollet manté estabilitzada la seva situació en relació al Covid-19. Aquest dimecres hi havia al centre 15 persones ingressades, la mateixa xifra que la setmana passada. S’han donat 10 altes, amb un total de 595, i, també igual que la setmana anterior, no hi ha hagut cap defunció. Tot i això a causa de la situació epidemiològica actual, la Fundació Sanitària Mollet explica que l’Hospital “resta preparat per a un possible increment dels casos”.

De fet aquest dimecres a Mollet el risc de coronavirus era considerat com Molt alt. Un risc que ha crescut molt ràpidament en els darrers dies a causa d’una sobtada pujada dels positius confirmats amb PCR. En els darrers catorze dies s’ha diagnosticat 174 casos positius nous dels quals 118 corresponen a la darrera setmana.
Ara mateix la incidència acumulada de diagnosticats els últims catorze dies per cada 100.000 habitants segons Salut és de 323.47 i la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment és de 1.90. Segons els experts l’epidèmia creix si és superior a 1.

Davant d’aquesta situació aquest dimarts l’alcalde Josep Monràs demanava celeritat al govern català en la presa de noves mesures per prevenir i contenir la Covid-19 davant l'augment de l’índex de rebrot arreu del territori els últims dies. Paral·lelament, demana a la ciutadania que prenguin totes les precaucions possibles per evitar-ne l'augment de nous casos.
Josep Monràs afirma que "els últims dies hem vist com l'índex de rebrot ha crescut molt arreu del territori. Creiem que cal prendre mesures urgents per evitar-ne la propagació de la Covid-19 i contenir com més aviat millor la seva possible expansió. La Generalitat de Catalunya ens tindrà al seu costat en la pressa d'aquestes decisions en benefici dels pobles, ciutats i viles de Catalunya i del conjunt de la ciutadania".
Als molletans i les molletanes, com a tothom, "els demano que siguin previnguts i prenguin totes les mesures necessàries tenint en compte la situació que vivim arreu de Catalunya. Novament els haig de demanar prudència i responsabilitat per contenir la propagació del virus tenint en compte l'elevat índex de rebrot existent a Catalunya. Cal extremar les mesures de prevenció i reduir al mínim el contacte social".

Edicions locals