Mor a 97 anys Salvador Monferrer president d’honor del CF Mollet UE i la Penya Barcelonista Mollet

El passat divendres va morir Salvador Monferrer Trias a l’edat de noranta-set anys. Monferrer era president d’honor del Club de Futbol Mollet Unió Esportiva i president d’honor de la Penya Barcelonista de Mollet.
El CF Mollet en un comunicat ha recordat que Monferrer durant 5 temporades va defensar els colors de l’equip local i que això va coincidir en els anys en què l’entitat jugava a la 3a Divisió. Una vegada finalitzada la seva trajectòria com a jugador va seguir vinculat al futbol com a entrenador. Al CF Mollet va ocupar-se de fer de delegat federatiu i assessor, tasca que va desenvolupar al llarg de molts anys.
L'any 2017, el Club de Futbol Mollet li va fer un homenatge pel seu 95è aniversari. El club va entregar-li una placa commemorativa amb una fotografia de la plantilla del Mollet a 3a divisió, en la qual Monferrer era integrant.
Monferrer abans que al CF Mollet va jugar a diferents equips catalans i madrilenys, com el Martinenc, el Carabanchel, o l’Atlético de Madrid, club amb el qual va disputar partits a la Primera Divisió.
Salvador Monferrer  va rebre el 1999 la distinció cívica Per Mollet en reconeixement a la seva tasca en favor de la ciutat.
El CF Mollet UE en un comunicat ha donat les seves més sentides condolences a la família i com homenatge ha penjat un llaç negre en totes les comunicacions de l’entitat.

Edicions locals