L’Hospital de Mollet restringeix les visites acompanyades per l’agreujament de l'epidèmia

La FSM incrementa la zona d’hospitalització dedicada a pacients Covid-19

L’Hospital de Mollet ha adoptat noves mesures a causa de la situació epidemiològica relacionada amb la Covid-19, segons va informar aquest dilluns la Fundació Sanitària Mollet.
Una de les mesures és que no es permetran visites d’acompanyants a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes de l’Hospital de Mollet.
L'hospital informa que per tal de mantenir la comunicació amb els familiars i/o acompanyats, s’informarà via telefònica de la situació i de la informació mèdica de la persona atesa.
El llarg de l’última setmana i segons dades de la Generalitat de Catalunya, el Baix Vallès ha observat un risc de rebrot molt elevat de 793,9 punts i la tassa de contagi (Rt) ha augmentat fins a 2,06 punts, quasi el doble que la setmana passada. L’Hospital de Mollet també ha acusat aquesta situació, augmentant el nombre de persones hospitalitzades a 41 persones.
Això, segons ha anunciat la FSM obliga a incrementar la zona d’Hospitalització dedicada a les persones amb Covid-19
Per ara aquestes mesures no afecten altres àrees hospitalàries i es manté l’activitat de consultes externes i de l’àrea quirúrgica amb normalitat.

La FSM reitera per altra banda que tota persona que accedeixi al centre sanitari ho ha de fer amb una mascareta quirúrgica col·locada adequadament tapant la boca i el nas i s’haurà de realitzar una higiene de mans abans d’accedir a qualsevol sala d’espera o consulta. És important mantenir les distàncies de seguretat a les sales d’espera.
Es recorda que en els accessos a cada espai hi ha punts d’higiene de mans i s’han reforçat amb comunicació visual les mesures a prendre.
Aquestes mesures estaven previstes al Pla de Contingència del centre sanitari, que s’adapta en funció del risc de rebrot del territori i de la situació en cada moment de l’hospital.

Edicions locals