L’Hospital de Mollet triplica els ingressats per Covid-19 en una setmana

La situació de la Covid-19 a l’Hospital de Mollet no para d’agreujar-se amb una gran quantitat de nous ingressos. Avui la Fundació Sanitària Mollet ha informat que a l’Hospital de Mollet hi ha 54 persones ingressades. El dilluns eren 41. És a dir s’han produït 13 nous ingressos en dos dies. La situació és molt pitjor comparada amb el dimecres de la setmana passada en què les persones ingressades eren només 15. En gairebé una setmana l’hospital ha triplicat el nombre d’ingressos el que l’ha obligat a incrementar la zona d’Hospitalització dedicada a les persones amb Covid-19.

Des de la setmana passada s’han donat 13 altes, amb un total de 608, i hi ha hagut 3 defuncions respecte a la setmana passada.

L’Hospital de Mollet ha adoptat noves mesures a causa de la situació epidemiològica relacionada amb la Covid-19, segons va informar aquest dilluns la Fundació Sanitària Mollet.
Una de les mesures és que no es permetran visites d’acompanyants a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes de l’Hospital de Mollet.
L'hospital informa que per tal de mantenir la comunicació amb els familiars i/o acompanyats, s’informarà via telefònica de la situació i de la informació mèdica de la persona atesa.

Per ara aquestes mesures no afecten altres àrees hospitalàries i es manté l’activitat de consultes externes i de l’àrea quirúrgica amb normalitat.

 

Edicions locals