La Companyia de Teatre Jove de La Tramolla estrena "La Ópera del Todo a 1€" al Jardinet

Aquest divendres 23 d’octubre a les 20 h, la Companyia de Teatre Jove de La Tramolla dirigida per Ferran Jiménez estrena la seva darrera creació, dins del cicle de teatre que organitza el Casal Cultural de Mollet al Jardinet. Es tracta del famós musical de Bertolt Brecht i Kurt Weill “L’òpera dels tres rals”, que en aquest cas hem rebatejat com “La ópera del todo a 1€”. La Companyia ha assajat la representació aquesta mateixa setmana al Jardinet.
L’Òpera dels tres rals és un musical alemany amb música de Kurt Weill i llibret de Bertolt Brech, que va ser l’obra de més èxit a Alemanya des de la seva estrena l'agost de 1928 fins al 30 de gener de 1933, dia en què els nazis van arribar al poder, l’obra va ser prohibida i Weill i Brecht van haver de fugir del país.
Ambientada en un Londres victorià marginal i anacrònic, l’obra ens narra la vida, ascens i caiguda del famós lladre Mackie Navaja. En aquesta versió, la Companyia Jove de La Tramolla combina el text original de Bertolt Brecht amb una posada en escena i uns números musicals innovadors.

Edicions locals