L’Hospital de Mollet registra una baixada d’ingressos per Covid-19

La situació del Covid-19 a Mollet segueix sent “molt preocupant”, tot i que les dades indiquen que la situació tendeix a estabilitzar-se, segons s’ha indicat aquest dilluns en la reunió setmanal que fa el seguiment de l’epidèmia a la ciutat
Segons expliquen fonts municipals, “el risc de rebrot a Mollet del Vallès continua sent molt alt”, però hi ha una lleugera baixada de les persones hospitalitzades. Aquest dilluns hi ha 75 persones ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Mollet. El dimecres passat eren un total de 89 i tot just fa una setmana es va arribar a una punta de 92 ingressats.
A la ciutat a més a més hi ha 31 grups escolars confinats amb 91 positius, majoritàriament a instituts de la ciutat. La situació és estable a les residències de la ciutat.
Així mateix, avui s’està acabant de preparar l’espai Sant Jordi perquè a partir de demà, 10 de novembre, i sempre amb cita prèvia, es puguin realitzar les proves PRC amb els contactes estrets dels casos positius de Covid-19.
L’Ajuntament de Mollet va posar a disposició del Departament de Salut, aquest espai amb l'objectiu és evitar un augment del temps d’espera per fer-se la prova.

Edicions locals